Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Volda

Lions' visjon, mål og etiske norm

Lions møter behov til lokalsamfunn i hele verden. Våre 1,4 millioner medlemmer - som utfører samfunnstjeneste i 210 land og geografiske områder - er forskjellige på mange måter, men deler en felles oppfatning − samfunnet er hva vi gjør det til. Når du blir med Lions, blir du med i et globalt nettverk av hjelpende hender. Når du gjør en innsats i ditt nærmiljø, er du med på å styrke en verdensomspennende frivillighet.

Tildelt Melvin Jones Fellowship

Per Ragnar Bjørkedal er tildelt Melvin Jones Fellowship for lang og tru teneste i Lions Club. Tildeling av Melvin Jones Fellowship heng høgt, og det er berre nokre få i klubben si tid som har fått denne tildelt!

Heidra for lang og tru teneste

På medlemsmøte i februar 2016 vart fleire av medlemane i LC Volda heidra for lang og tru teneste.