Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Sommerfest 2020

Sommerfest i parken den 20.06.2020

Skodje-kalenderen 2020 er her

Lions Club Skodje vil også i år selge kalender med eldre bilder fra Skodje og omliggende grender. "Vi tror at bildene kan være interessante for flere generasjoner - og for innflyttere som gjennom bildene ser utviklingen av bygda.

Ett av Lions mål er å gjøre aktiv innsats for å bedre forhold i samfunnet, og hjelpe dem som er i nød. Midlene av kalendersalget vil gå uavkortet til dette med vekt på lokale forhold" sier Egil Grindvik, leder av Lions Club Skodje.
Torsdag 21. november vil medlemmene i klubben gjennomføre dørsalg og kalenderen vil deretter være til salg i butikk.

Besøk av Generalsekretær Hroar Thorsen

Lions Club Skodje fikk besøk av generalsekretær Hroar Thorsen på sitt medlemsmøte. Han overvar selve medlemsmøtet og etterpå delte hn ut utmerkelser for lang og tro tjeneste til flere medlemmer av klubben. Det ble også tid til et interessant og motiverende foredrag der Lions historie og mål ble vektlagt. Lions Club Skodje takket for besøket ved å gi et bilde av Jentekolonien.

Møtet ble som vanlig avsluttet med et godt måltid.