Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Haram

Julegåvetips

Kvifor ikkje kjøpe eit fuglebur i julegåve i år? Fint å gi bort til barnebarn eller andre "som har alt frå før". Leveres som byggesett. Du treng kun hammar og skrujern.

Opptak av nye medlemer

På novembermøtet tok vi opp to nye kvinnelege medlemer i klubben.

Lions Fredsplakatkonkurranse - Teikning frå Søvik skule

Lions Fredsplakatkonkurranse er ein årleg, internasjonal teiknekonkurranse for born mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passar fint for markering av FN-dagen 24. oktober.

Juleavslutning og opptak av medlem

Juleavslutning og opptak av nytt medlem i Lions Haram.

Triveleg dag på travbana!

Søndag arrangerte fleire av Lionsklubbane i sone 5, i distriktet aktivitetsdag for funksjonshemma på travbana i Vatnedalen. Sjølv om veret var rett så truande om morgonen, vart det ein fin dag.

Lions Fredsplakatkonkurranse 2014

Over 100 elevar i Haram har levert inn teikning til Haram Lionsklubb, og dei 5 skulane har fått besøk av eit medlem i Lions som kom med deltakar-diplomar til alle.

Juletreaksjon 2013

Årets juletreaksjon vart gjennomført 12 januar i strålande ver.

Årskalender 2013

Årskalender 2013 med gamle og nyare bilete frå Haram fastland.