Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Ålesund Borgund Lions Club

Forsiden > Møre og Romsdal > Ålesund Borgund Lions Club

Nyheter

Vel møtt til nytt Lionsår!

Mandag 7. september skal vi endelig samles i klubblokalene igjen til et etterlengtet klubbmøte. 

Mitt Valg-kurs på Ellingsøya

Lærerne og miljøterapeutene på barneskoledelen av Ellingsøy barne- og ungdomsskole gjennomførte kurs i MITT VALG - et livsmestringsprogram med fokus på sosial og emosjonell læring, psykisk helse, kritisk tenkning og faglig utvikling.

Lærerikt avslutningsmøte

Endelig kunne LC Ålesund/Borgund igjen ha fysisk samling av medlemmene. Dermed ble det junimøte og avslutning på et underlig år, i friluft, på Tueneset i Ålesund.

Digital tulipanaksjon

Tulipanaksjonen, som Lions Club Ålesund/Borgund og øvrige lionsklubber i hele Norge har hatt siste del av april hvert år, kan vi ikke gjennomføre i år på grunn av Korona-virus og smittefare.

Nytt medlem i LC Ålesund/Borgund

Det er alltid hyggelig å kunne ønske nye medlemmer velkommen. På marsmøtet i LC Ålesund/Borgund ble Per Øyvind Myhren (t.v.) tatt opp som nytt medlem i klubben.

Per Aase

Per Aase, medlem av LC Ålesund/Borgund fra 1994, døde 22. februar 2020, 81 år gammel. 

100 000 til PET-CT på Sjukehuset

På klubbmøtet i Lions Club Ålesund/Borgund i februar orienterte lege Egil R. Schistad og Ivar Østrem fra Foreninga Sjukehuset Vårt om prosjektet PET-CT til Ålesund, og om hvordan PET-scan skiller seg fra, og kan supplere andre undersøkelsesmuligheter.

Det lyser i julegatene i Ålesund igjen!

Nok en gang har LC Ålesund/Borgunds medlemmer vært i aksjon og pyntet til julefeiring i Ålesund by. Det er hengt opp julebelysning både "høyt og lavt", og alt er klart for å gjøre den mørkeste tida lysere. 

20 000 i jubileumsgave til Kirkens SOS

Lions Club Ålesund/Borgund har gjennom fleire år gitt økonomisk støtte til Kirkens SOS sitt arbeide i Ålesund. I anledning av 40års-jubileet til Kirkens SOS har klubben denne gang gitt 20 000 kroner til utskifting av datamaskiner til å betjene krisetelefon og SOS-chat.

Melvin Jones til Elizabeth Hoff

Lions Club Ålesund/Borgund vedtok tidlig i 2019 å tildele Lions høyeste utmerkelse, Melvin Jones, til Elizabeth Hoff fra Ålesund.
Hun får den for sitt viktige og særdeles krevende arbeid i Syria, hvor hun var leder for FN-kontoret til Verdens Helseorganisasjon (WHO) gjennom sju år.

Odd Dybvikstrand

19. august fikk vi den triste meldingen om at Odd Dybvikstrand var avgått ved døden. 

Leif Skoghaug er død

Vårt chartermedlem Leif Skoghaug (i midten på bildet) har gått bort. Han sovnet stille inn på Hatlane Omsorgssenter 22. juli 2019.

To nye medlemmer!

Sommeravslutningen for LC Ålesund/Borgund ble avholdt på Alnes Fyr og Opplevelsessenter. To nye medlemmer ble tatt opp. I tillegg fikk ett av medlemmene tildelt Melvin Jones.

Fem stoler til Kirkens Bymisjon

På klubbmøtet i januar hadde LC Ålesund/Borgund besøk av representanter fra Kirkens Bymisjon i Ålesund. 

Velkommen, Hans Morten

Hans Morten Midtsand ble ønsket velkommen som fullverdig medlem i LC Ålesund/Borgund på et godt besøkt klubbmøte den første dagen i april. 

Julegatene er tent!

Nok en gang har medlemmene i LC Ålesund-Borgund sørget for at julegatene i Ålesund er klare til adventstiden.

Melvin Jones til Tor Rønstad

Ålesund Borgund Lions Club startet sine møter i Lionsåret 2018-19 med å hedre Tor Rønstad med Melvin Jones.

Svein fikk Melvin Jones

Svein Nedreklepp fikk velfortjent Melvin Jones da Ålesund Borgund Lions Club hadde sommeravslutningsmøte på Ishavsmuseet i Brandal. 

Tulipanaksjon 2018

Lørdag 28. april er vi klar til innsats igjen. Ålesund Borgund Lions Club har kjøpt inn 8000 tulipaner og håper mange vil være med og støtte oss i det viktige arbeide med å bygge gode holdninger hos barna og unge. 

Vel gjennomført!

8000 tulipaner solgt - ny klubbrekord for Ålesund Borgund Lions Club under årets Tulipanaksjon (!)

Vellykket Ridderrenn

Det lille Ridderrennet på Sunnmøre ble arrangert søndag 4. mars. Arrangørklubbene kunne glede seg over god oppslutning og en fin dag på Fylling i Skodje. 

Februarmøtet

Nytt godt besøkt klubbmøte i LC Ålesund-Borgund med god stemning i lokalene. Vi har lagt bak oss ei hektisk tid med hovedfokus på julegatepynting (og påfølgende nedtak). Nå er det nye aktiviteter som venter. 

Hektiske Mitt Valg-dager

Mitt Valg er en viktig aktivitet, og derfor er det gledelig å konstatere at vi får gode tilbakemeldinger på de nylig gjennomførte Oppfølgingskursene på skoler i Ålesund. 

Sonemøte i Ålesund

Klubbene i Ålesund var samlet til sonemøte på Frivillighetssentralen tirsdag 13. februar. Henning Farstad var gjest. 

Fin start på 2018

Ett nytt medlem ble tatt opp, og klubben fikk rapport fra Julekaravanen til Jurbarkas på første medlemsmøte i LC Ålesund-Borgund i 2018. 

Mitt Valg-kurs i Ålesund

Fra 14.-17. august var Mitt Valg-instruktør Marianne Jansson på plass i Ålesund og sørget for at mange lærere fikk verdifulle timer med Mitt Valg. 

Engasjerte ungdommer

Klubbmøtet i LC Ålesund-Borgund i oktober hadde besøk av ungdommer fra Kolvikbakken ungdomsskole som fortalte om sin tur til Burma.

Lions Dag på Rådhusplassen

Alle klubbene i Ålesund er sammen om markeringen av Lions 100 år. Det skjer på Rådhusplassen lørdag 17. juni.

Vel gjennomført!

Det ble en trivelig dag på Rådhusplassen i Ålesund da Lionsklubbene i byen sammen markerte 100års-jubileet med Lions Dag lørdag 17. juni.

Mitt Valg for lionsmedlemmer

26 deltakere fra Lionsklubber i Ålesund var på plass og fikk glitrende innføring i Mitt Valg på Fagerlia videregående skole mandag 27. mars

Melvin Jones til Lars Nærø

LC Ålesund-Borgund hadde gleden av å hedre Lars Nærø med Melvin Jones på februarmøtet. 

Jurbarkas-besøk

På klubbmøtet 6. mars i LC Ålesund/Borgund hadde klubben besøk av to representanter fra Jurbarkas. 

Melvin Jones til Jon Lange

Det var en rørt og svært overrasket Jon Lange som fikk tildelt sin velfortjente Melvin Jones da LC Ålesund-Borgund hadde juleavslutning i begynnelsen av desember.

3 nye medlemmer!

En riktig pangstart på 2017 for LC Ålesund/Borgund; Tre nye medlemmer ble tatt opp på januarmøtet.

Nytt Lionsår

Septembermøtet markerte start på et nytt Lionsår. Presidentskifte innledet møtet. 

Sommeravslutning

Det ble en solrik og fin kveld da klubben hadde sommeravslutning på Storfjord Hotel 6. juni. 

Velkommen, Kjell!

På møtet mandag 2. mai kunne vi ønske Kjell P. Stette velkommen som nytt medlem i klubben.

Besøk på Fiskerstrand Verft

Aprilmøtet ble holdt på Fiskerstrand Verft. Først en fin omvisning med guiding, deretter møtedel med blant annet valg.

Fin tulipandag

Bra oppslutning og godt humør i godværet da de siste tulipanene (av våre 6000) skulle selges lørdag 30. april.

Inspirerende besøk

Det er alltid spennende og inspirerende med eksterne innslag på klubbmøter.

Velommen til oss!

To nye medlemmer i LC Ålesund-Borgund ble ønsket velkommen på maimøtet. 

Per Aase hedret

To dager før han rundet 75 år, ble Per Aase fortjent hedret med Melvin Jones av LC Ålesund-Borgund. "Det er mitt valg", Tulipanaksjoner, eldreengasjement, Jurbarkas-turer - han er med på alt det og mer til.

Spennende besøk på Pizzafabrikken

Klubbmøtet i april var lagt til pizzafabrikken på Stranda. Det ble en lærerik kveld hvor vi fikk et godt innblikk i dimensjonene det er over denne produksjonen.

God Jul!

President Jan R. Paulsen (bildet) og styret i LC Ålesund-Borgund ønsker medlemmer, Lions-venner,og støttespillere en RIKTIG GOD JUL og ET GODT NYTT ÅR!

Bra innsats i TV-aksjonen

TV-aksjonen 2013 er historie. Også denne gang bidro klubben med å organisere innsamling i Spjelkavik-området. Masse positive mennesker sørget for rekordbeløp også i vårt område!

Fin feiring av 50-års jubileet!

30. august 1963 er charterdatoen til LC Ålesund/Borgund. Fredag 30. august 2013 ble klubbens 50års-dag behørig feiret med fest på Rica Parken i Ålesund.

Vel gjennomført Tulipandag!

Med 7000 solgte tulipaner (klubbrekord) er det grunn til å være fornøyd med Tulipandagen 2013. Mange tok vel i mot vårt budskap, og Åse skolekorps hjalp oss å gjøre dagen enda litt triveligere.

Nytt klubbstyre

På aprilmøtet ble styret for Lionsåret 2013-14 valgt. Jan Roger Paulsen trår til som klubbens nye president. På møtet kunne vi også glede oss over opptak av et nytt medlem.

Februarmøtet på Kompetansesenteret

Spennende var det å se hva det nye Norsk Maritimt Kompetansesenter inneholder da vi var på besøk på klubbens februarmøte

Bedriftsbesøk på marsmøtet

Laader Berg var møtetstedet da Ålesund-Borgund gjennomførte sitt marsmøte mandag 4. mars. - Et nytt besøk som er med på å gi oss bedre inntrykk av det aktive bedriftsmiljøet som omgir oss...