Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Reisebrev fra ungdomsleire i utlandet

Forsiden > Vårt arbeid > Ungdomsutveksling - Youth camp and exchange > Reisebrev fra ungdomsleire i utlandet > Island 2016 - reisebrev fra Oda Kristine Ø. Kjellås
Island 2016 - reisebrev fra Oda Kristine Ø. Kjellås

Jeg fikk meg venner for livet på denne turen, som jeg aldri ville vært foruten. Island vil alltid føles som hjemme etter denne turen.

I sommer har jeg fått muligheten til å være med på noe som hittil i mitt liv har vært den beste turen jeg har vært med på. Jeg ankom flyplassen på Island 7. juli, og ble godt tatt imot av vertsmoren min hvor jeg skulle bo ei uke. Hun bodde sammen med dattera og mannen sin i Keflavík, ca. 40 minutter unna Reykjavík.

14 juli dro vi til campen. Den fant sted på ei skole ca. ti minutter unna byen Akureyri, som lå seks timer unna Keflavik.