Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions Fredsplakatkonkurranse

Konkurranseregler for skole

Her finner du regler som skolene må ha for deltagelse i Lions Fredsplakatkonkurranse 2020.

REGLER FOR DELTAGELSE I ÅRETS KONKURRANSE

Tema 2020: "Peace Through Service" som på norsk blir "Fred gjennom å hjelpe".

• Konkurransen er åpen for ungdommer som har fylt 11 år og ikke over 14 år den 15.11.2020. Passer aldersmessig best for elever i 7. klasse.
  • Tegningen må ikke være mindre enn 33x50 cm, eller større enn 50x60 cm. (A-2 er et gunstig format). Den må ikke være festet på kartong eller innrammet. Det er viktig at størrelsen på arket er innenfor de oppgitte målene.
  • Hver deltaker kan bare levere inn én tegning, som må være utført av ham/henne selv.
  • Bidraget må være deltakerens originaltegning, og håndlaget. Datalagde tegninger, fotografier og kopier godtas ikke.
  • Kritt, blyant, tusjpenn, kulltegning, pastellfarger og vann- og oljefarger godtas. OBS: Kulltegninger og pastellmalerier bør fikseres. Tegningen må ikke lamineres.
  • Tredimensjonale bilder aksepteres ikke. Ingenting må klistres på eller på annen måte festes på tegningen.
  • Tekst eller tall må ikke forekomme på tegningens forside. Kunstners navn eller initialer må settes på tegningen bakside.
  • Det er bare Lionsklubber som kan sponse konkurransen.
  • Tegningene bør være såpass fleksible at de kan rulles sammen og sendes med posten. De må ikke brettes.
  • Skole og Lionsklubb avtaler hvordan bedømmelsen skal skje; rektor, lokal kunstner, klubbens kontaktperson eller jury. Tegningene skal bedømmes ut fra tolkningen av temaet, originalitet og kunstnerisk utførelse. Bare én tegning pr. skole kan gå videre til neste trinn i konkurransen.