Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Lions Tulipanaksjon

Forsiden > Medlemssenter > Ressurser > Ungdomsarbeid > Lions Tulipanaksjon > Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2020

Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2020

Send inn din bestilling så raskt du kan slik at vi og vår leverandør være trygge på at det plantes nok blomster.

Årets aksjonsdag er lørdag 25.april 2020

Håper din klubb bidrar litt ekstra i år slik at vi når årets mål - 1 million tulipaner!

Bestillingsfrist: 1. februar 2020.

Når du har fylt i skjemaet og trykket på send-knappen, blir din bestilling sendt til "Tulipangeneral" og generalsekretær Hroar Thorsen.

Lurer du på om din klubb har bestilt?

Her er oversikt over bestilte tulipaner per 17. februar 2020

Levering

Det vil bli samme leveringssted som i fjor. Er du i tvil om hvor dette er, ta kontakt med din distriktsleder for forebyggende arbeid (NAC).

Tulipanene leveres i kartonger à 200 tulipaner, pakket i 25 bunter à 8 blomster. En kartong koster kr 1.400,- inkl. moms og frakt.

Bukettene har også i år Lionslogo på plastomslaget.

Eventuelle visittkort (privat / bedrift) som kan legges i bukettene kan bestilles hos LC Hvalstad Billingstad.

Vase for tulipaner kan bestilles i nettbutikken: http://lions.adprofil.no/

Antall
Kartonger