Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsregister

Forsiden > Medlemssenter > Opplæring > Medlemsregister > Registrer neste års tillitsvalgte innen 29. juni
Registrer neste års tillitsvalgte innen 29. juni

På våren skal klubber gjennomføre valg av tillitsvalgte for neste Lionsår. Når valgene er gjort, må klubben oppdatere medlemsregisteret snarest mulig. Hvis vervene ikke registreres, mister man sin redigeringstilgang 30 juni.

President, sekretær og web-ansvarlig har tilgang til å redigere medlemmer og registrere verv i klubben.

Slik gjør du det:

Logg inn inn i medlemsregisteret. Finn din egen klubb, trykk på «vis verv», trykk så «neste periode», legg så inn navnet på den som skal fylle vervet neste Lions år.

Dersom klubbens president, kasserer og sekretær skal ha tilgang til å redigere registeret må dette gjøres. Det samme gjelder WEB-ansvarlig. Dette må også gjøres selv om det er samme person som blir sittende med samme verv.

Den 30 juni mister alle verv redigeringstilgang.

De samme prosedyrene må følges også for distriktene.

Skulle dere ha behov for hjelp, så ring gjerne Borgar Aasterud, ansvarlig for medlemsregisteret: 913 85 909, eller send en e-post til : turiaaa@online.no.

NB. Ikke vent til etter ferien!