Min Lions LRF 2020 Nettbutikk
Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Skip O'hoi med Lions!
Skip O'hoi med Lions!

Medlemsnytt:

Skip O'hoi med Lions!

I mars var jeg i Brussel sammen med de andre generalsekretærene i Europa der vi blant annet snakket om overføring av personopplysninger til LCI (USA) fra Lions i Europa - et svært så aktuelt tema i lys av Facebook-dommen og ringvirkningene av Safe Harbor kollapsen.

I en «runde rundt bordet» fikk vi fra Kroatia høre om en årlig Lions-regatta som går under navnet Sailing Against Drugs, seiling mot narkotika. Som sjømannsdatter fikk jeg skikkelig lyst til å heise seil igjen!

Den humanitære Lions-regattaen arrangeres i år fra torsdag den 21 til søndag den 24 april. Det seiles to dager i den vakre kroatiske skjærgården som tilhører Kornati National Park med båter type Bavaria 46 Cruicer. Les mer om priser og opplegget i brosjyren under.

Personlig synes jeg dette er en fantastisk aktivitet som kanskje noen av dere ønsker å delta på? Min kollega i Kroatia har i dag bekreftet til meg at det er fortsatt mulig å melde seg på.

Dette året er det 30 registrerte mannskap fra henholdsvis Italia, Tyskland, Ungarn, Romaina, Slovenia, Serbia og Kroatia. Lions Norge kan selvsagt kopiere denne aktiviteten, jeg sier ikke mere…

Er det noen der ute som leser denne bloggen og som synes en humanitær Lions-regatta høres ut som en spennende Lions-aktivitet, vennligst ta kontakt med meg på hlm. oppegaard@lions.no

Fra Lions i Kroatia er vi blitt lovet en mye tidligere invitasjon neste år!

Kontakt gjerne Dražen Melčić for mer informasjon: drazen.melcic@gmail.com.

For å delta, fyll ut formularene under og send dem til Dražen.

Last ned registreringsskjema

Last ned Crew List

Last ned brosjyre

 

 

0 kommentarer

Ny kommentar