Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Påmelding til lederkurs 2020-2021

Photo by Marvin Meyer on Unsplash

Påmelding til lederkurs 2020-2021

Her melder du deg på Lions lederkurs (RLLI) på Gardermoen i uke 42 og 49, 2020 og Utvidet lederkurs i ukene 4 og 6, 2021.

Kursene finner sted på Gardermoen og er et tilbud til alle Lions-medlemmer som har ønske om å utvikle seg som leder og å påta seg verv på klubb-, sone-, distrikt- eller nasjonalt nivå. Det er obligatorisk for soneledere. Les mer: Lions lederkurs (RLLI)

Lions Norge dekker alle kostnader unntatt reisekostnader (dvs. kursavgift og opphold). For soneledere som ikke har kurset fra tidligere, dekker Lions Norge også reisekostnader.

RLLI er et lederopplæringskurs der det fokuseres på:

• Kunnskap om Lions
  • Utfordringer og muligheter for Lions
  • Etikk og verdier
  • Ledelse og team
  • Møteledelse
  • Presentasjonsteknikk
  • Konflikthåndtering
  • Mangfold
  • Prosjektstyring og -ledelse (kun lederkurs 3)

Kurset forutsetter aktiv deltagelse gjennom diskusjoner og gruppedeltagelse.

Kursene ledes av instruktører med solid erfaring og med relevant opplæring gjennom Lions Faculty Development Institute.

I 2020-2021 vil det bli arrangert følgende kurs:

• uke 42:  Lederkurs 2

16-18 oktober

• uke 49:  Lederkurs 2

4-6 desember

• uke 4 og 6: Lederkurs 3

29-31 januar og 12-14 februar

Kursene forgår på Quality Airport Hotel Gardermoen med oppstart fredag kl. 12.00 og avslutning søndag kl. 16.00. Kursene gjennomføres med strenge korona-tiltak!

Påmelding skjer ved å sende e-post til Rolf Norgren ( rolf.norgren@outlook.com). Husk å angi hvilket kurs du melder deg på. Ved fulltegnede kurs, vil distriktenes opplæringsansvarlige kunne bli involvert i prioriteringen av deltagelse.