Min Lions LRF 2020 Nettbutikk
Lions + idretten=snart sant

Medlemsnytt:

Lions + idretten=snart sant

Tusen takk for mange hyggelige kommentarer på min blogg om Lions samarbeid med næringslivet - det varmer og inspirerer meg til å jobbe på…..

Flere av kommentarene går på nettverksbygging og synlighet.

Da jeg i en medarbeidersamtale etter Riksmøtet i Oslo ble utfordret av daværende guvernørrådsleder Bjørn Kristian Skovly og daværende guvernørråd til å blogge, var begrunnelsen at medlemmene ønsket å vite mer om hva jeg jobber med til daglig.

I forrige uke var mitt kontor på Beitostølen hvor Barnas Ridderuke ble arrangert for 34. gang. Det var 43 barn som deltok på uka, og på selve Barnas Ridderrenn på fredag var det 76 startende. Deltagerne hadde fine nye vester hvor bla Lions sin logo var godt synlig. Jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk til Lions Club Fredrikstad som betalte for vestene – de fungerte svært godt og vil bli brukt igjen! Det var videre seks lokale lionsmedlemmer tilstede som hjalp til med diverse arbeid. Tusen hjertelig takk for at dere kom! Det er som kjent første gangen Lions Norge er hovedsponsor for Barnas Ridderuke og vi har fått delta på mange flotte aktiviteter. Et fantastisk bra arrangement hvor Lions kan gjøre en forskjell.

Forrige gang jeg var på Beitostølen hadde jeg et møte med Erik Østli. Han er arrangementskoordinator for NM på ski del II på Beitostølen. De har i ettertid valgt Lions Norge som sin sosiale partner og sier følgende om oss;

"Vårt valg av Lions som sosial partner er enkelt og greit tuftet på to områder hvor Øystre Slidre Idrettsarrangement AS og Lions er fullstendig sammenfallende i interesser. Begge organisasjonene er basert på den frivillighet som ligger nedarvet i det norske folk, og begge partnerne er en del av en prestasjonskultur hvor det å vise resultater er en bærebjelke i våre virksomheter. Derfor var også valget enkelt!"

Jeg blir så stolt hver gang jeg leser hvorfor de velger oss – håper du også blir det?

Da jeg kom innenfor dørstokken den dagen tok jeg kontakt med arrangøren av NM på ski del I som skal finne sted i Tromsø for å spørre om ikke Lions også kan få være deres sosiale partner – og tenkte at det skal bli spennende å se hva de svarer oss. Vi har senere hatt et møte på Gardermoen.

Den 22. januar tikket det inn et tilbud til Lions Norge på min e-post om at de ønsket Lions Norge som sosial partner for ski-NM 2016.

Det var en svært så blid generalsekretær som i kveld kunne videresende denne glad nyheten til årets guvernørråd!

Lions + idretten er snart sant…

Ny kommentar