Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Innkalling og påmelding til Riksmøte 2016 i Sarpsborg
Innkalling og påmelding til Riksmøte 2016 i Sarpsborg

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Innkalling og påmelding til Riksmøte 2016 i Sarpsborg

Det er fortsatt mulig å melde seg på Lions Norges 64. riksmøte som arrangeres av Lionsklubbene i Sarpsborg i helgen 27.-29. mai 2016.

                                              

I henhold til LOV FOR MULTIPPELDISTRIKT 104, Kapittel IX ”Riksmøtet”, § 16.5 skal ”Innkalling til riksmøtet med dagsorden, beretninger, regnskap, innkomne forslag og budsjettforslag sendes klubbene senest 45 dager før riksmøtet.”

Det innkalles derfor til det 64. RIKSMØTE som avholdes fredag 27. mai og lørdag 28. mai på Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Klubbenes delegater

Antall delegater til Riksmøtet avhenger av medlemstallet i klubben:

Klubber med 14 medlemmer eller færre har rett til 1 delegat.

Klubber med fra 15 til og med 24 medlemmer har rett til 2 delegater.

Klubber med fra 25 til og med 34 medlemmer har rett til 3 delegater.

Klubber med fra 35 til og med 44 medlemmer har rett til 4 delegater.

Klubber med fra 45 til og med 54 medlemmer har rett til 5 delegater.

Klubber med fra 55 til og med 64 medlemmer har rett til 6 delegater, osv.

Delegatenes stemmerett 

Tidligere medlemmer i Det internasjonale styret, guvernørrådsleder, assisterende guvernørrådsleder og de 10 distriktsguvernørene har full delegatstatus i tillegg til sin klubbs kvote.

Det er en betingelse for å ha stemmerett at delegatenes klubber er à jour med sine økonomiske forpliktelser til hovedkontoret i Oak Brook, Lionskontoret i Oslo og til eget distrikt pr. 1. april 2016. Alle fremmøtte, godkjente delegater har én stemme i alle voteringer. Det er ikke anledning til å avgi stemme ved fullmakt. Ved alle personvalg skal det foreligge en innstilling fra multippeldistriktets valgkomité.

Reisefordeling

Det er også utarbeidet retningslinjer for reisefordeling ved riksmøter. Disse retningslinjene er å finne i ARBEIDSORDNING FOR MULTIPPELDISTRIKT 104, kapittel V, § 17. Det blir utarbeidet en egen reiseregning for Riksmøtet, der én delegat fra hver klubb inngår.

Vel møtt til det 64. Riksmøte i Sarpsborg!

Påmelding og hjemmeside

Det er klart for påmelding på riksmøtets hjemmeside www.riksmote2016.no.