Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Huskelista for innsamling Lions Norge 2020-2021

Huskelista for innsamling Lions Norge 2020-2021

Her finner du en oversikt over formål og beløp som Riksmøtet har vedtatt for klubbene i Lions Norge.

Riksmøtet 2020 er som kjent utsatt til 2021. De vedtakene som ble gjort for 2019/20 er gjort gjeldende også for 2020/21.

Med noen vanskeligheter går de fleste prosjektene videre eller er utsatt ett år, men midler trenges for å komme godt i gang igjen når pandemien ikke lenger hindrer oss.

Du finner huskelista og informasjon om de ulike prosjektene/programmene her: Innbetaling-til-prosjekter-2020-2021

Finn huskelista i Styreweb

Hele huskelista med klubbens KID-nummer er nå integrert i Styreweb. Alle klubbene (kasserere) har nå fått invitasjon til å logge inn Styreweb. Her finner du en rutinebeskrivelse:

1. Åpne StyreWeb ved å navigere til www.styreweb.com i din nettleser
  2. Trykk «Logg inn»-knappen øverst i høyre hjørne
    1. Du skal ha mottatt brukernavn og passord på e-post fra StyreWeb
    2. Dersom det er første gang du logger inn, vil du komme til en velkomstside
  3. Velg menypunkt «Sentralorganisasjon → Innsamling»
  4. Trykk på forstørrelsesglasset til venstre for det prosjektet du ønsker å betale til.
    Her vil du finne KID-nummer og prosjektets bankkonto.
  5. Logg deg inn i nettbanken
  6. Velg alternativet «Betale til flere» (eller liknende) dersom du ønsker å registrere flere.

Legg inn prosjektets kontonummer og benytt KID-nummeret (likt for alle prosjekter). Vent med å bekrefte i banken til du har registrert alle betalingene.

Innrett arbeidet ditt slik at du veksler mellom prosjektet og banken slik at du unngår å logge deg på mellom hver betaling.
Har du behov for kontakt med Lions, send e-post til regnskap@lions.no

Lykke til!