Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Film og radio på reklamefrie dager i påsken

Film og radio på reklamefrie dager i påsken

Lions har fått plass både på TV og radio i forbindelse med de reklamefrie dagene i påsken.

På de aller viktigste helligdagene, 1. juledag, langfredag, 1. påskedag og 1. pinsedag, er det et forbud mot å sende kommersiell reklame i radio- og TV-kanaler som sender fra Norge. Disse dagene kalles "reklamefrie dager". Det har blitt en tradisjon at ideelle organisasjoner får søke om plass for filmer eller radiospotter som informerer om deres virksomhet.

Budskapet i vår film/radiospot handler om hvor viktig det er å forebygge problematferd og skape gode holdninger.

Dette er budskapet:

"Det er viktig å gi barn og unge troen på at de kan noe og at de opplever mestring. Vi må bygge gode holdninger, lære dem å ta gode valg og styrke deres selvtillit. Barn og unge må lære å respektere hverandre og motstå gruppepress. Lionsprogrammet "Mitt valg" bygger sosial kompetanse hos barn og unge, og er forebyggende i forhold til mobbing, rusmisbruk og vold og overgrep. Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne. "

Film om DMV 30 sek:

Radiospot MP3 (500kb):

Lions_DMV_Radio30sek

Radiospot digitallyd (5 MB):

Lions_DMV_Radio30sek

1 kommentar

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Karl Fredrik Skjenneberg
Rapportér | 30.nov 2015 10:40
Dette er veldig bra!! Korte "snutter",som kjøres i repedisjoner er god markedsføring av