Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Fakturering av medlemskontingent høsten 2020
Fakturering av medlemskontingent høsten 2020

Fakturering av medlemskontingent høsten 2020

Har klubben din husket å oppdatere medlemsregisteret på lions.no?

For å få riktig grunnlag for fakturering av medlemskontingent for høsten 2020 ber vi alle klubber oppdatere registeret senest 31. juli 2020.

Denne jobben gjøres i begynnelsen av august og da fakturerer vi utifra antall medlemmer registrert 1. august i medlemsregisteret på lions.no.

Logg inn på medlemsregisteret

Det er også klubber som ikke har registrert nytt styre for Lionsåret 2020-2021. Trenger dere hjelp til å registrere verv og medlemmer, ta kontakt med MD ITC Asbjørn Larsen:  MD.ITC@lions.no.

PS: Det er en feil i registreringssystemet hos LCI sentralt (EMMR) men det jobbes med å få det i orden. Registreringen på lions.no fungerer som det skal.

Denne informasjonen er sendt på e-post til alle presidenter og kasserere i Lions Norge 03.07.2020.