Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Lions samarbeider med RP-foreningen under RP-mila
Lions samarbeider med RP-foreningen under RP-mila

Team RP arrangerer søndagstur for øyeforskning søndag 4. september.

Lions samarbeider med RP-foreningen under RP-mila

Søndag 4. september arrangeres for andre året RP-mila - en søndagstur for øyeforskning - fra Sognsvann i Oslo.

Målet med RP-mila er både å samle inn penger til RP-relatert forskning, samt å spre informasjon om denne arvelige øyesykdommen. Dette i tillegg til at alle deltagerne får en flott søndagstur i naturskjønne omgivelser.

Arrangementet åpnes av idrettspresident Tom Tvedt kl 1100, og deltagerne går deretter tur-retur Ullevålseter. Ved Ullevålseter vil deltagerne få anledning til å teste førerhunder og hilse på førerhundvalper - dette i samarbeid med Lions førerhundskole. I tillegg vil det være barneaktiviteter ved Sognsvann der barna kan prøve som ledsager i tilrettelagt løype og ta "ledsagerknappen". Det vil også være informasjonsstand underveis i løypen.

Alle deltagere er gjennom sitt startnummer med i trekningen av flotte gevinster som hotellopphold, revybilletter, ukesopphold på Beitostølen, solbriller, sportsklær, bøker m.m. Startkontingenten er 100 kroner pr person, der alle inntekter uavkortet går til øyeforskning. I år vil innsamlede midler nyttes til et stort forskersymposium på Ullevål universitetssykehus i november, der en rekke av verdens ledende RP-forskere er invitert til å forelese for norske øyeleger.

RP-mila er også en viktig del av Friluftslivets dag der en rekke friluftsorganisasjoner profilere seg, og det er i den anledning ventet mellom 5-8000 personer til Sognsvann denne dagen. Det er mange aktiviteter for barn og unge.

Vi i RP foreningen håper på størst mulig deltagelse og å se flest mulig av våre Lionsvenner ved Sognsvann denne første søndagen i september.

Påmelding kan skje via http://rpfn.no/rpmila16 eller i sekretariatet på stedet.

For ytterligere informasjon, se www.rpmila.no.

Hjertelig velkommen til høstens mest meningsfulle søndagstur!