Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Lions Norge samarbeider med Barnekreftforeningen
Lions Norge samarbeider med Barnekreftforeningen

Barnekreft er et av Lions Clubs International sine satsingsområder.

Intensjonsavtalen mellom Lions Norge og Barnekreftforeningen gjelder et samarbeid for konseptet #Løpformeg. I avtalen reguleres hvordan Lionsklubbene kan arrangere løp for barn der inntektene går til Barnekreftforeningen.

Delta i et virtuelt #Løpformeg 1-6 september

Grunnet årets koronasituasjon og uforutsigbarheter rundt større idrettsarrangement og smittevern, ønsker Barnekreftforeningen at vi løper sammen – hver for oss. Så lenge myndighetenes retningslinjer for smittevern opprettholdes, er det lov å samles til et felles mini-arrangement. Målet er å få med så mange som mulig til å løpe, gå eller jogge  for de barna som ikke kan.

Det eneste du trenger for å kunne delta på årets løp er å klikke deg inn på denne siden: https://joinevent.no/lop/lop-for-meg/#checkoutholder, fylle ut påmeldingsskjemaet og velge deg en fin plass å løpe i tidsrommet tirsdag 1. september til og med søndag 6. september. Det er mulig å løpe flere dager.

Husk å registrere hvor langt du har løpt når du er ferdig! På denne måten kan vi se hvor lang distanse vi klarer å tilbakelegge for barna våre.

Inntektene tilknyttet #Løpformeg går til forskning på barnekreft, samt Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge med kreft. En liten del av summen vil også gå til gjennomføringen av arrangementet: alt fra kommunikasjon og kundeservice til administrasjon, porto og medaljer.

I påmeldingsskjemaet vil du kunne velge mellom disse ulike pakkene

For 175,- vil du motta et elektronisk startnummer (pdf) som du enkelt kan printe ut selv.

For 225,- vil du motta et fysisk startnummer og medalje i posten i forkant av løpsdatoene*.

For 275,- vil du motta et fysisk startnummer og medalje, samt en t-skjorte i ønsket størrelse for barna, i posten i forkant av løpsdatoene*.

Det er også mulig å kjøpe en familie-pakke til 575,-. Pakken inneholder 4 medaljer, 4 fysiske startnummer og 2 trøyer til barna. Her er det mulig å legge til ekstra barn for 50,- per barn. Kjøp familiepakke her:  https://joinevent.no/lop/lop-for-meg-familiepakke/

(*) Startnummer, medaljer og t-skjorter sendes til èn adresse. Porto er inkludert. For å motta materialet i forkant av løpet, må du registrere deg innen 23. august.

Les hele informasjonsskrivet her:

Lions Club Ås arrangerer #Løpformeg

I flere år har Lion Club Ås arrangerert dette løpet i forbindelse med kulturdagene i Ås. I 2019 kunne klubben bidra med 33 500 kroner til Barnekreftforeningen.

Hvis din klubb kunne tenke seg å arrangere et løp, ta gjerne kontakt med Knut Singsaas for tips og gode råd: ksingsa@online.no

Barneløpet #Løpformeg i Ås i 2019 trakk mye folk. I 2020 arrangeres det virtuelle løp.