Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Lions Norge samarbeider med Barnekreftforeningen
Lions Norge samarbeider med Barnekreftforeningen

Lions Norge samarbeider med Barnekreftforeningen

Barnekreft er et av Lions Clubs International sine satsingsområder. 

Intensjonsavtalen mellom Lions Norge og Barnekreftforeningen gjelder et samarbeid for konseptet #Løpformeg. I avtalen reguleres hvordan Lionsklubbene kan arrangere løp for barn der inntektene går til Barnekreftforeningen.

Delta i et virtuelt #Løpformeg 1-6 september

Grunnet årets koronasituasjon og uforutsigbarheter rundt større idrettsarrangement og smittevern, ønsker Barnekreftforeningen at vi løper sammen – hver for oss. Så lenge myndighetenes retningslinjer for smittevern opprettholdes, er det lov å samles til et felles mini-arrangement. Målet er å få med så mange som mulig til å løpe, gå eller jogge  for de barna som ikke kan.

Det eneste du trenger for å kunne delta på årets løp er å klikke deg inn på denne siden: https://joinevent.no/lop/lop-for-meg/#checkoutholder, fylle ut påmeldingsskjemaet og velge deg en fin plass å løpe i tidsrommet tirsdag 1. september til og med søndag 6. september. Det er mulig å løpe flere dager.

Husk å registrere hvor langt du har løpt når du er ferdig! På denne måten kan vi se hvor lang distanse vi klarer å tilbakelegge for barna våre. 

Inntektene tilknyttet #Løpformeg går til forskning på barnekreft, samt Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge med kreft. En liten del av summen vil også gå til gjennomføringen av arrangementet: alt fra kommunikasjon og kundeservice til administrasjon, porto og medaljer. 

I påmeldingsskjemaet vil du kunne velge mellom disse ulike pakkene

For 175,- vil du motta et elektronisk startnummer (pdf) som du enkelt kan printe ut selv.

For 225,- vil du motta et fysisk startnummer og medalje i posten i forkant av løpsdatoene*.

For 275,- vil du motta et fysisk startnummer og medalje, samt en t-skjorte i ønsket størrelse for barna, i posten i forkant av løpsdatoene*.

Det er også mulig å kjøpe en familie-pakke til 575,-. Pakken inneholder 4 medaljer, 4 fysiske startnummer og 2 trøyer til barna. Her er det mulig å legge til ekstra barn for 50,- per barn. Kjøp familiepakke her:  https://joinevent.no/lop/lop-for-meg-familiepakke/

(*) Startnummer, medaljer og t-skjorter sendes til èn adresse. Porto er inkludert. For å motta materialet i forkant av løpet, må du registrere deg innen 23. august.

Les hele informasjonsskrivet her:

Lions Club Ås arrangerer #Løpformeg

I flere år har Lion Club Ås arrangerert dette løpet i forbindelse med kulturdagene i Ås. I 2019 kunne klubben bidra med 33 500 kroner til Barnekreftforeningen.

Hvis din klubb kunne tenke seg å arrangere et løp, ta gjerne kontakt med Knut Singsaas for tips og gode råd: ksingsa@online.no 

Barneløpet #Løpformeg i Ås i 2019 trakk mye folk. I 2020 arrangeres det virtuelle løp.

Barneløpet #Løpformeg i Ås i 2019 trakk mye folk. I 2020 arrangeres det virtuelle løp.