Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Delta på webinar med Svein Berntsen
Delta på webinar med Svein Berntsen

15. mai arrangeres "Lions Vitual Classroom".  Få med deg tips om hvordan holde webmøter, stemmegivning på nett og tips til tekniske løsniger.

Covid-19 har endret hverdagen og arbeidslivet til oss alle. Lions rundt om i verden svinger seg nå rundt for å tilby opplæring og sosiale treff på nett.

På møtet 15. mai stiller flinke folk som vil dele sin kompetanse med deg. Hovedtaler er Norges tidligere internasjonal direktør Svein Berntsen.

Dette virtuelle klasserommet er for Lions som gjerne vil vite mer om:
1. Hvordan organisere et virtuelt møte og fortsatt være innenfor bestemmelsene i våre internasjonale lover og regler?
2. Hvilke verktøy er tilgjengelige for elektronisk avstemning og beslutningstaking for Lions, og er de i tråd med de internasjonale reglene og retningslinjene?
3. Hvordan tenke kreativt til tross for begrensningene i virtuelle møter?

Påmelding:  https://causetheworld.zoom.us/webinar/register/WN_zLwh1ppFQpKdH2ALzvn9UA?fbclid=IwAR2Fv1hcGgP4HVlf58FihmCcvedPye6XwtTtmPnW_1x4GSUB3sJCI85au48

lions virtual classroom

Virtuell møtekalender

På det nye opplæringssenteret Virtual Event Center vil finne de fleste møter og seminarer som arrangeres internasjonalt, så hvis du mister oversikten p facebook, gå dit! Her finner du både ting som ska skje, og et arkiv over tidligere arrangementer der du kan se opptak og presentasjoner.

Foreløpig foregår webinarene på engelsk, men det jobbes med å utvikle kurs/møter på alle offisielle språk.

OBS! Webinarene sendes på ulike tidspunkter. Sjekk tidssonen på det seminarer du er interessert i. Noen av dem foregår nemlig sent på kvelden og natten norsk tid.

Her finner du Virtual Event Center

På facebook kan du følge disse sidene: