Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Vil utbedre Harrevann-veien - Lions Club Tana og Nesseby
Vil utbedre Harrevann-veien - Lions Club Tana og Nesseby

ILDSJELENE: Dette er noen av medlemmene i Tana og Nesseby Lions.Foto: Alf Helge Jensen, iFinnmark.

Vil utbedre Harrevann-veien - Lions Club Tana og Nesseby

– I alle år har vi registrert at det blir mer og mer trafikk opp til Harrevann. Derfor har vi i Lions vedtatt at vi skal jobbe for en bedre vei opp til Harrevann. Vi er også av den oppfatning at vi må ha Tana kommune med på å få realisert opprustingen av veien.

Det skriver president Arne Banne i Tana og Nesseby Lionsclub i en søknad til Tana kommune.

Klubben som hvert år arrangerer ulike fritidsaktiviteter, blant annet Helsesportsuka, anslår at det vil koste nærmere 600.000 kr å ordne veien til Harrevann.