Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Søker etter vertsfamilier - Lions Club Årnes
Søker etter vertsfamilier - Lions Club Årnes

BILDETEKST: HÅper på respons: Lions Club Årnes håper på respons fra nye vertsfamilier i Nes som vil være verter for en utenlandsk ungdom en uke i juli. Man trenger ikke være Lions-medlem for å være verter. Foto: Lions Norge

Søker etter vertsfamilier - Lions Club Årnes

Lions Club Årnes har i en årrekke nå jobbet med ungdomsutveksling. Nå trenger de nye vertsfamilier.

- Det å være vertsfamilie for ungdom fra andre land er en berikende opplevelse for hele familien, forsikrer Per Willersrud i Lions Club Årnes.

Til sommeren kommer to ungdommer fra forskjellige land i Europa til Nes, der de skal være i vertsfamilier ei uke. Dette betegner klubben som en leir.

- Vi trenger vertsfamilier til disse og vi håper på respons. Interesserte kan ta kontakt med vår president, Gunnar Aasvangen, sier Willersrud.