Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Ordførerens uke 5 - Lions Club Gjerstad
Ordførerens uke 5 - Lions Club Gjerstad

Ordfører Inger Løite i Gjerstad kommune. Foto: Gjerstad kommune.

Ordførerens uke 5 - Lions Club Gjerstad

Ordfører Inger Løite  i Gjerstad kommune forteller om sin arbeidsuke hvor hun blant annet besøker eldresenteret som Gjerstad Lions driver.

På tirsdag er jeg invitert til Eldresenteret for å fortelle litt om hva som skjer seg i kommunen. Eldresenteret drives av Gjerstad Lions og de politiske partiene i Gjerstad. De driver ei arbeidsstue der det er full aktivitet hele året. Her sys, strikkes og snekres det og lages mange fine ting som de bruker til salg og utlodning. De arrangerer også turer, både lokalt og litt lengere turer.  Ca hver tredje uke har de et sosialt treff på Gjerstad omsorgssenter. Dette er en godt innarbeidet møteplass der de samles rundt et godt måltid, skroll og underholdning.

Alt dette blir drevet på frivillig basis og er et populært og verdsatt tilbud.

Det er all grunn til å rette en stor takk til alle de frivillige som gjennom en årrekke har stått på for dette flotte tilbudet.