Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Nytt orgel overrakt til Kvæfjordheimen - Lions Club Kvæfjord
Nytt orgel overrakt til Kvæfjordheimen - Lions Club Kvæfjord

President i Lions Club Kvæfjord Helge Størkersen overrekker orgelet til kommunen ved ordfører Torbjørn Larsen. (Foto: Jostein Eldevik, Bladet Vesterålen)

Nytt orgel overrakt til Kvæfjordheimen - Lions Club Kvæfjord

Mandag fikk Kvæfjordheimen sykehjem overrakt nytt orgel fra Lions Club Kvæfjord.

Etter nedleggelsen av Trastad Gård i 1991, har de fleste bisettelser/begravelser av tidligere beboere på Trastad Gård blitt foretatt ved Kvæfjordheimen sykehjem.

I tillegg har avdøde med få pårørende ofte blitt bisatt fra sykehjemmet. De ansvarlige for bisettelsene/begravelsene var noe fortvilet over at det gamle trø-orgelet i kapellet ved sykehjemmet ga noen lyder som ikke samsvarte med notearkene. Det var stor enighet om at det hadde sett sine beste dager og var modent for avløsning.