Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Nisser i hopetall - Lions Club Porsgrunn
Nisser i hopetall - Lions Club Porsgrunn

Tente grana: Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn tente julegrana på Rådhusplassen i går kveld. Foto: Hanna Hekkelstrand, Telemarksavisa.

Nisser i hopetall - Lions Club Porsgrunn

Flere tusen barn, voksne og nisser hadde møtt fram da julegrana skulle tennes på Rådhusplassen i Porsgrunn i går ettermiddag.

Et par minusgrader og kald vind var intet hinder for de mange frammøtte da julegrana skulle tennes i Porsgrunn.

Lions Julepris ble også delt ut, og gikk i år til Herøya Nærmiljøsenter. Prisen består av en sjekk på 10 000 kroner, noe som tydelig ble satt pris på av mottakeren. Lions Julepris deles ut til organisasjoner og lag som har gjort en ekstra innsats for barn og unge. Herøya Nærmiljøsenter driver blant annet ungdomsklubb, tilbud for ungdom etter skolen og flere andre tiltak.