Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Lions gir penger til ungdomsprosjekt - Lions Club Malvik Saxedatter
Lions gir penger til ungdomsprosjekt - Lions Club Malvik Saxedatter

Leder i prosjektet Globusen, Stian Leknes, ble tildelt en sjekk på 18.000 kroner av Else Åkra i Lions. Foto: Bjørg Hernes

Lions gir penger til ungdomsprosjekt - Lions Club Malvik Saxedatter

Lions Club Malvik/Saxedatter gir 18.000 kroner til ungdomsprosjektet Globusen.

Malvik kommune ble i 2016 tildelt 300.000 kroner i statlige midler til et nytt lavterskeltilbud ved ungdomshusene. I september ble prosjektet Globusen lansert med formål å fange opp ungdommer uten tilknytning til organiserte aktiviteter.

Åpent for alle

Tilbudet et åpent for alle og samler hver uke deltakere i alderen 10-18 år. Lions Club Malvik/Saxedatter har besluttet å gi overskuddet fra klubbens årlige auksjon til det nyetablerte prosjektet. Tirsdag denne uka ble leder Stian Leknes overrakt en sjekk på 18.000 kroner fra leder i aktivitetskomiteen, Else Åkra.

– Vi leste om prosjektet i Malvik-Bladet og syntes det var et veldig bra tiltak, sier Åkra. Dameklubben har opp gjennom årene gitt pengestøtte til en rekke ulike tiltak.