Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Legger ned gjenbrukssenteret - Lions Club Sandefjord
Legger ned gjenbrukssenteret - Lions Club Sandefjord

AVVIKLER: SFH Senteret for flyktninger skal legges ned. Fra venstre: Lionsmedlem Øystein Selnes, Ahmad Barakat (flyktning fra Syria) og Lionsmedlem Trygve Andersen. (Foto: Atle Møller, Sandefjords blad)

Legger ned gjenbrukssenteret - Lions Club Sandefjord

SFH Senteret (for flyktninger av flyktninger), på Hotel Atlantic i Sandefjord, skal avvikles i begynnelsen av desember.

Ettersom Sandefjord mottak legges ned 1. desember, er det ikke bruk for denne type senter i byen.

Senterets funksjon som bistandssentral av og for flyktningene er imidlertid over. Nå skal det gjennomføres en siste dugnad, der klær fra senteret skal pakkes og sendes videre.

Sender videre til Lesvos

Klær, sko, tepper og sengetøy skal pakkes og sendes videre til Lesvos i Hellas, der andre flyktninger venter på hjelp. Det vil bli gjennomført en dugnad med pakking av klær og utstyr av flyktningene selv, medlemmer av Lions Club Sandefjord og andre frivillige som har jobbet med dette prosjektet.