Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Kalenderene er her - Lionsklubbene Gjøviik og Biri
Kalenderene er her - Lionsklubbene Gjøviik og Biri

Danseskole elevene fra 1948 fra venstre, Wenche Kristoffersen, Terje Onsrud og Anne Marie Mæhlum flankert av Lions representanter til venstre, Børre F Andersen og ytterst til høyre Roger Jensen. Foto: Asbjørn Risbakke, Oppland Arbeiderblad.

Kalenderene er her - Lionsklubbene Gjøviik og Biri

Gjøvik Lions og Biri Lions har nå sin kalender ute til salgs. Denne årlige tradisjonen byr også i år på historiske bilder. Bilder fra Gjøvik og Hunndalen fra den ene enden av kalenderen og fra Biri fra den motsatte.

Blant bildene er det et fra Bergs danseskole på Gjøvik høsten 1948, der Wenche Kristoffersen, Anne Marie Mæhlum og Terje Onsrud var elever er med på kalenderens novemberbilde. Disse tre stilte også opp da Lions presenterte 2017 kalenderen for pressen.