Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Julenissene delte ut godteposer på Kolbotn - Lions Club Oppegård
Julenissene delte ut godteposer på Kolbotn - Lions Club Oppegård

Mange hundre barn og voksne møtte opp for å tenne årets julegran på Kolbotn torg. (Foto: Lars Bjergene, Østlandets blad)

Julenissene delte ut godteposer på Kolbotn - Lions Club Oppegård

Klokken er rundt fire når nissetoget med både små og store går ned mot Kolbotn torg. Der hadde mange hundre barn og unge møtt opp for å ønske førjulstiden velkommen ved å tenne julegrana.

- Vi i Lions Club har i mange år satt av lørdag før første søndag i advent for å lage litt fin før-julestemning for både små og store, sier leder i Lions Club i Oppegård, Svein Vangsøy.

I over 22 år har organisasjonen arrangert en stor fest for å sparke adventstiden i gang.

-Lions Club er en organisasjon som jobber for barn og unge slik at de skal få en bedre hverdag. Det er viktig også å holde slike fester en gang i blant, sier Vangsøy.