Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Høyre-duo: Stat og kommune løser ikke alt - Lions generelt
Høyre-duo: Stat og kommune løser ikke alt - Lions generelt

VIKTIG: Bjørnar Moxnes (Rødt) og Kristin Ørmen Johnsen (Høyre) er enige om at det arbeidet og den innsatsen som legges ned av frivillig er positivt og viktig. Foto: Espen Ødegård, Ringerike Blad.

Høyre-duo: Stat og kommune løser ikke alt - Lions generelt

Det var to ideologiske syn som sto mot hverandre, da Ringerike Høyre torsdag 3. november inviterte partiet Rødt til debatt.

Leserbrev

Om de to debattantene Bjørnar Moxnes (Rødt) og Kristin Ørmen Johnsen (Høyre) var uenige om det meste, så var de enige om en sak:

Arbeidet og innsatsen som legges ned av frivillige og ideelle organisasjoner er positivt og viktig.

Vi tror frivilligheten blir mer og mer viktig i årene som kommer. Alle oppgaver kan ikke løses av stat og kommune. Norge er et rikt land og kommer til å være det, selv etter oljealderen.

Men det er ikke bare oljepenger som gir Norge rikdom. Tenk på alt det arbeidet som gjøres av frivillige, av enkeltpersoner på dugnader og annet, og av medlemmer i organisasjoner som Lions, Soroptimistene og mange, mange andre.

Den innsatsen synes ikke på noen bunnlinje, men den er der. Uten, ville mange bunnlinjer sett annerledes ut.