Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Feirer fred med tusj og fargeblyanter - Lions Club Ullensaker Kløfta
Feirer fred med tusj og fargeblyanter - Lions Club Ullensaker Kløfta

HOVIN. Klassevinner Maria Albertsen og skolevinner Linnea Martinsen. Foto: Privat

Feirer fred med tusj og fargeblyanter - Lions Club Ullensaker Kløfta

Lions fredsplakat er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn. Årets tema var: En feiring av fred.

I de siste 27 årene har flere enn åtte millioner barn mellom 11 og 13 år fra nærmere 100 land deltatt. I samarbeid med Lions Club Ullensaker har elever på 7. klassetrinn ved alle barneskolene på Jessheim, Hovin og Nordkisa deltatt. Tegnekonkurransen har alltid fred som tema.

Mange lokale vinnere

- Konkurransen hadde god oppslutning og nær 100 flotte tegninger kom inn til oss. Sammen med Ullensaker kunstforening har vi foretatt en grundig vurdering av dem og kåret klassevinnere og skolevinnere. Disse får Lions internasjonale diplom og gavekort, sier Leif H. Bakkeli Lions Club Ullensaker.