Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Fargela et budskap for fred - Lions Club Røyken Myrahvarf
Fargela et budskap for fred - Lions Club Røyken Myrahvarf

Alle elevene på 7. trinn i Røyken ble invitert til å delta i årets «fredsplakatkonkurranse» i regi av Lions Norge. Tuva Dias fra Midtbygda skole går videre til distriktsfinalen.

Lions Clubs International arrangerer i samarbeid med FN hvert år en internasjonal tegnekonkurranse for barn med fred som tema.

I løpet av de siste 27 år har mer enn 8 millioner barn fra nærmere 100 land deltatt i konkurransen.

- Vi fikk inn 100 tegninger, og utvelgelse av de beste har to kunstnere hjulpet oss med, sier Ann Mari Kjærsund, LC Røyken Myrahvarf.

Tema i år er «En feiring av Fred».

I Røyken har 7. trinn på alle barneskolene deltatt. Sydskogen, Spikkestad, Nærsnes, Slemmestad, Torvbråten og Midtbygda er alle representert. Konkurransen er klassevis og avvikles innen første uke i november.