Malvik | www.lions.no

Malvik

Bilder fra årets vinterleker på Jøssåsen

Her er flotte bilder fra årets vinterleker på Jøssåsen!

Melvin Jones til Karl Petter Buhaug

Melvin Jones Fellowship er den høyeste hedersbevisning vi i Lions kan vise en person.

Lions Club Malvik inviterer til en reise til fantastiske Mexico! (Kun 4 plasser igjen!)

Landet har en utrolig spennende kultur og historie som går tilbake til mange hundre år f.Kr. Dette er et land som stadig er sterkt preget av tidligere mayasivilisasjoner og det tidligere spanske herredømmet.

Lions Club Malvik får ny messepaviljong

Lions Club Malvik har i forbindelse med ønske om mer utadrettet aktivitet bestilt en messepaviljong.

Ny samarbeidspartner for Andeløpet!

Avtale om Lions Andeløp 2016 er inngått mellom Lions Club Malvik/ Lions Club Malvik Saxedatter og Malvik Turn og RG.

Bilder fra vinterlekene på Jøssåsen 2018

I helga arrangerte Lions Club Malvik og Lions Club Malvik/Saxedatter de tradisjonelle Vinterlekene på Jøssåsen. I fint vær og med godt preparet løype stilte 25 deltakere til start både på ski, med spark og til fots. Det ble etter løpet servert pølser, saft og kaffe. Alle deltakere fikk utdelt vel fortjent diplom og premie.

Her er et utvalg av bilder fra arrangementet. Alle bilder er tatt av Odd-Rune Wang/ Lions Club Malvik.

Vinterleker på Jøssåsen 2018

Tradisjonen tro arrangerer Lions Club Malvik vinterleker på  Jøssåsen.