Bamble | www.lions.no

Bamble

Forsiden > Telemark > Bamble

99 år og glad for å være på tur med Lions Bamble

Kirsten Bjurholt Johnsen på 99 fra Rugtvedt og en fornøyd gjeng fra Vest Bamble aldershjem/omsorgsboliger og beboere fra Herre-senteret m/flere og andre i Bamble var invitert av Lions på busstur gjennom Bamble til Kragerø i juni.

LC Bamble ga 10.000 kroner til Ma'Ma-senteret i Manila

Tidlig på 1990 tallet startet Rachel Trovi fra Langesund å hjelpe de fattigste av de fattige i Manila. I dag drives denne organisasjonen under navnet Ma'Ma Children Center of Norway.

LC Bamble feiret 40 år med heder og ære

Lions Club Bamble feiret sitt 40-års jubileum i kulturhuset i Åby lørdag 6. februar. Dette gamle og nostalgiske huset som før i tiden var kommunesenteret i Bamble var en fin ramme for dette jubileet.

En fantastisk rundtur for eldre gjennom Bamble

Det er ikke hver dag man reiser på tur med en så takknemlig og glad gjeng av godt voksne mennesker som Lions i Bamble arrangerte tidligere i sommer.

Sommeravslutning i gapahuk og opptak av nytt medlem

LC Bamble avsluttet Lionsåret med hyggekveld i gapahuken til Amund. Vi fikk også et nytt medlem denne kvelden, Øystein Dobbe som ble opptatt i klubben med gode og viktige ord om Lions av presidenten Frank Hack og overrakt merke fra fadder Martin Nikolaisen. Vi gratulerer og ønsker Øystein lykke til i vår klubb og håper at han vil trives hos oss.

Hyggelig feststund i Bamble Helsehus

Lions i Bamble var invitert for å innvie lysthuset ved Bamble Helsehus som LC Bamble har satt opp på dugnad.

LC Bamble brukte hele uken på Røde Fjær 2015

I første uken i februar var Lionsklubben i Bamble aktive med å få inn penger til støtte for Røde Fjær 2015. Søndag 1. februar startet vi med Trimbingo fra Stathelle barneskole og fortsatte hele uken med innsamling i bøsser på Brotorvet, Lasses og Trosby Handel på Kjønnøya. Avsluttet med Trimbingo søndag 8. februar.

Lions Club Bamble tok utfordringen om bygging av lysthus

Etter å ha gitt Bamble Helsehus fotgynger i gave tok Lions i Bamble utfordringen med å sette opp et lysthus som hadde ligget på helsehusets tomt i over et år uten at noen hadde gjort noe med det.

Fotgyngere bevilget og levert Bamble Helsehus på Sundby

Tidligere i år bevilget Lions Club Bamble penger til kjøp av fotgyngere (fothvilere) til  Bamble Helsehus på Sundby.

Medlemsmøte i LC Bamble hadde storfint besøk på sitt første møte i 2014

På vårt medlemsmøte 9. januar hadde klubben fått besøk fra DG Thorleif Søreid som kom med en god del tanker og nyheter fra sin tid som distriktsguvernør. Han ledet oss gjennom en del tankeprosesser og stilte spørsmål om hva vi synes om dette.

Lions Club Bambles medlemsmøte med flott foredrag

Lions Club Bamble hadde medlemsmøte 7. november 2013 på Lasses. Foruten de vanlige postene så hadde vi denne gang et artig og interessant foredrag av vårt eget medlem Arne M. Pettersen om Libya. Før han ble pensjonist så hadde han bodd og jobbet i Libya i 23 år.

Lionsgutta på Skauen

Lions Club Bamble var lørdag på granbarhogst i skogen til Lars Esse i Bamble. Vi synes dette er et fint tiltak for å hjelpe alle pårørende på kirkegårdene i Bamble.