Reisebrev fra ungdomsleire i utlandet

Nederland 2016 - reisebrev fra Johanne Østengen

"Selfietime" under fotosafari i Amsterdam.

Nederland 2016 - reisebrev fra Johanne Østengen

Jeg heter Johanne, og denne sommeren dro jeg på en ungdomsutveksling til Nederland og leiren Panta Rhei.

Om jeg skal se tilbake og velge den beste dagen, er det nesten litt vanskelig, fordi det rett og slett var så fantastisk hele tiden. Men jeg velger dag 3, fordi det var da jeg innså at vi begynte å bli venner. Vi hadde kjørt rundt på mopedlignende sykler første halvdel av dagen. Deretter spiste vi for første gang nederlandsk fast food, og vi kjørte motorbåt mot bølgene som om det var en berg-og-dalbane slik at begge beina mine var blå de neste tre ukene. Det var på den båten vi sa til hverandre at det er utrolig at vi bare hadde vært der tre dager, fordi vi allerede var så glad i hverandre.