Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Lions Camp Fjalir

Forsiden > Vårt arbeid > Lions Camp Fjalir > Norske ungdommer - velkommen til Camp Fjalir 2020
Norske ungdommer - velkommen til Camp Fjalir 2020

Camp Fjalir er en internasjonal ungdomsleir, og ønsker også norske ungdommer med nedsatt fysisk funksjonsevne velkommen.

Leiren arrangeres samarbeid med Haugland rehabiliteringssenter og United World College Røde Kors www.uwcrcn.no, og arrangeres på deres skole på Haugland i Fjaler kommune, Sogn og Fjordane. Stedet ligger vakkert til ved fjorden, omkranset av fjell, ca. 1 times kjøring fra Førde. Vegg-i-vegg med skolen ligger Haugland Rehabiliteringssenter som ble etablert med støtte fra Lions Røde Fjær-aksjonen i 1987.

Tema for leiren

To learn is to discover. To create understanding, tolerance and peace.

Tidspunkt:

1-12 juli 2020 = 12 dager

Deltakere:

18 – 25 år, begge kjønn

Antall:

20 deltakere + 6 private assistenter

Søknadsfrist:

15. april 2020

Camp-språket er engelsk. Leiren er gratis for deltakerne og deres assistenter.
Deltakerne blir hentet med buss 1. juli på Flesland flyplass/Bergen. Kjøretiden er ca. 3 ½ - 4 timer.

Aktiviteter

Vi besøker den årlige Førde Internasjonale folkemusikkfestival www.fordefestivalen.no
Gode samtaler rundt campens tema. Aktiviteter i det maritime miljøet vi oppholder oss i, relatert til norsk kultur og tradisjon. Utflukter til nærområder med historisk tilknytning.
Aktivitetene tilrettelegges deltakernes fysiske evner.

Frivillige

Campen ønsker også frivillige medhjelpere velkommen, ung som godt voksen. Du vil få en uforglemmelig sommeropplevelse uansett om du blir med i tre dager eller en uke. Opphold og reise blir dekket.

Svein Eirik Tande
Camp Director
E-post: sveineirikta@gmail.com

Søknadsskjema Lions Camp Fjalir 2020 (kommer)

Hjemmeside Camp Fjalir:  www.lions.no/Vaart-arbeid/Camp-Fjalir

Hjemmeside United World College: http://uwcrcn.no/

Hjemmeside Haugland rehabiliteringssenter: https://www.rkhr.no/

Velkommen til Camp Fjalir!