Lions Camp Fjalir

Forsiden > Vårt arbeid > Lions Camp Fjalir > Frivillige søkes til Lions Camp Fjalir
Frivillige søkes til Lions Camp Fjalir

Lions Camp Fjalir er en internasjonal leir for ungdom med fysiske funksjonsutfordringer, og ønsker frivillige medhjelpere. Du må være fra 20 år og oppover, og kunne jobbe minimum frem dager og opp til to uker i perioden 3. til 14. juli 2019. Opphold og reise er gratis.

Campen holder til på Haugland, på Røde Kors sitt United World College (UWC), i Fjaler kommune, Sogn og Fjordane.

Vi befinner oss ved sjøkanten i vakker vestlandsnatur. Campen er tilrettelagt for unge voksne (18-25 år) med nedsatt fysisk funksjonsevne.

Lions Norge samarbeider med UWC og Haugland Rehabiliteringssenter.

Vi håper mange vil benytte anledningen og oppleve gleden ved å hjelpe andre, og få noen minneverdige sommerdager.

Du velger selv hvor lenge du vil bli, minimum fem dager.

Er dette noe for deg? Ta kontakt med Camp Director Svein Eirik Tande.
E-post: sveineirikta@gmail.com
Mob: +47 906 09 607