Lions Fredsplakatkonkurranse

Forsiden > Vårt arbeid > Forebyggende arbeid for barn og unge > Lions Fredsplakatkonkurranse > Lions fredsplakatkonkurranse 2017-2018 - regler for skole
Lions fredsplakatkonkurranse 2017-2018 - regler for skole

Her finner du regler som skolene må ha for deltagelse i Lions internasjonale fredsplakatkonkurranse for fred.

REGLER FOR DELTAGELSE I ÅRETS KONKURRANSE

Tema: «Fredens framtid» (The future of peace).

1. Konkurransen er åpen for ungdommer som har fylt 11 år og ikke over 14 år den 15.11.2017. Passer aldersmessig best for elever i 7. klasse.
  2. Konkurransens tema er «En feiring av fred» (A Celebration of Peace).
  3. Tegningen må ikke være mindre enn 33 x 50 cm, eller større enn 50 x 60 cm. (A-2 er et gunstig format). Den må ikke være festet på kartong eller innrammet. Det er viktig at størrelsen på arket er innenfor de oppgitte målene.
  4. Hver deltaker kan bare levere inn én tegning, som må være utført av ham/henne selv.
  5. Bidraget må være deltakerens originaltegning, og håndlaget. Datalagde tegninger, fotografier og kopier godtas ikke.
  6. Kritt, blyant, tusjpenn, kulltegning, pastellfarger og vann- og oljefarger godtas. OBS: Kulltegninger og pastellmalerier bør fikseres. Tegningen må ikke lamineres.
  7. Tredimensjonale bilder aksepteres ikke. Ingenting må klistres på eller på annen måte festes på tegningen.
  8. Tekst eller tall må ikke forekomme på tegningens forside. Kunstners navn eller initialer må settes på tegningen bakside.
  9. Det er bare Lionsklubber som kan sponse konkurransen.
  10. Tegningene bør være såpass fleksible at de kan rulles sammen og sendes i et papprør. De må ikke brettes.
  11. Skole og Lionsklubb avtaler hvordan bedømmelsen skal skje; Rektor, lokal kunstner, klubbens kontaktperson eller jury. Tegningene skal bedømmes ut fra tolkningen av temaet, originalitet og kunstnerisk utførelse. Bare én tegning pr. skole kan gå videre til neste trinn i konkurransen.
Lenker

Last ned denne informasjon som PDF.  Lions Fredsplakatkonkurranse 2017-2018 - Regler for skole

Besøk den  norske hjemmesiden for Lions fredsplakatkonkurranse:

Besøk den  internasjonale hjemmesiden for fredsplakatkonkurransen: