Nyheter

Forsiden > Min Lions > Norge > Distrikt 104 J > Sone 5 > Ås > Nyheter > Flere vinnere i tegnekonkurransen - Lions i Ås
Flere vinnere i tegnekonkurransen - Lions i Ås

Vinnerne med sine tegninger: Fra venstre Frida Pollen, Linnéa Elisa Müller-Tyl, og Kanutte Marie Samset. Bak står Grete Skrede (t.v.) fra Lions og varaordfører Jorunn Nakken. Foto: Bonsak Hammeraas, Ås avis.

Flere vinnere i tegnekonkurransen - Lions i Ås

Brønnerud, Rustad og Åsgård fikk hver sin vinner i Lions' tegnekonkurranse for fred.

Lions i samarbeid med FN arrangerer en feiring av fred gjennom den internasjonale tegnekonkurransen av en fredsplakat. Konkurransen er for 7. trinnet, og skolene i Ås som deltok var Brønnerud, Rustad og Åsgård.

Det kom inn 112 tegninger, hvor alle ble stilt ut i Ås kulturhus under kulturdagene.

Det ble en utfordrende oppgave for juryen å kåre vinnere.