Nyheter

Forsiden > Min Lions > Norge > Distrikt 104 J > Nyheter > Sjefsnissen og engelen arrangerer julemarked på Skjærhalden - Lions Club Hvaler Kirkøy sone2 D104J

Inviterer: Engelen Daniel Huth og sjefsnisse Tone Clasén, sammen med Jon Andersen fra Lions Club Hvaler Kirkøy, inviterer Hvalers beboere og hytteeiere til å komme ut på julemarkedet. (Foto: Privat)

– Dette er et prøveprosjekt, men det ser ut til at det blir godt mottatt. Vi håper vi kan gjøre dette igjen neste år!

På uteplassen utenfor Big Fish-kaféen på Skjærhalden myldrer det lørdag ettermiddag av liv. Tone Clasén og Daniel Huth, sjefsnisse og engel, har dratt igang et julemarked.

– Vi ville få litt liv og røre på Skjærhalden og på Hvalerøyene også om vinteren slik at både fastboende og hytteiere kan komme ut og kose seg litt, sier Clasén.