Min Lions

Lions Tulipanaksjon

Forsiden > Medlemssenter > Ressurser > Ungdomsarbeid > Lions Tulipanaksjon > Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2019

Bestill tulipaner for Lions Tulipanaksjon 2019

Send inn din bestilling så raskt du kan slik at vi og vår leverandør være trygge på at det plantes nok blomster.

Årets aksjonsdag er lørdag 27.04.2019

Håper din klubb bidrar litt ekstra i år slik at vi når årets mål - 1 million tulipaner!

Bestillingsfrist: 1. februar 2019.

Når du har fylt i skjemaet og trykket på send-knappen, blir din bestilling sendt til "Tulipangeneral" Hroar Thorsen.

Lurer du på om din klubb har bestilt?

Bestilte tulipaner per 14.01.2019

Levering

Det vil bli samme leveringssted som i fjor. Er du i tvil om hvor dette er, ta kontakt med din distriktsleder for forebyggende arbeid (NAC).

Tulipanene leveres i kartonger à 200 tulipaner, pakket i 25 bunter à 8 blomster. En kartong koster kr 1.400,- inkl. moms og frakt.

Bukettene har også i år Lionslogo på plastomslaget.

Eventuelle visittkort (privat / bedrift) som kan legges i bukettene kan bestilles hos LC Hvalstad Billingstad.

Vase for tulipaner kan bestilles i nettbutikken: http://lions.adprofil.no/

Antall
Kartonger