Min Lions

Medlemsregister

Forsiden > Medlemssenter > Opplæring > Medlemsregister > Enkel veiledning for medlemsregisteret
Enkel veiledning for medlemsregisteret

Her får du en enkel gjennomgang av bruken av registeret.

Gjelder alle medlemmer:

1. Du går inn på lions.no. Trykk "Logg inn" helt oppe i høyre hjørne.
  2. Legg inn ditt medlemsnummer. Dersom du ikke har dette, så kontakt din president, sekretær eller kasserer.
  3. Legg inn passord. Om du har glemt passordet kan du klikke " Jeg ønsker å få tilsendt et nytt passord » " og oppgi e-postadresse så får du et nytt. Du kan endre dette til et selvvalgt passord når du er innlogget.
  4. Nå er du inne på hovedsiden for medlemmer i Lions Norge.
  5. Dersom du skal inn på din klubb, så trykker du "Min klubb". Nå ser du alle medlemmene i klubben din.
  6. Dersom du skal endre noen av opplysningene om deg selv, så trykker du på blyanten som du finner ute til høyre for navnet ditt. Nå kan du endre adressen din, telefonnummer og din e- postadresse. NB: husk å trykke "Lagre» når du er ferdig.
  7. Fra hovedsiden kan du også for eksempel søke medlemmer i andre klubber enten ved å søke på navn eller klubb.

Gjelder presidenter, kasserere og sekretærer:

1. Samme innlogging.
  2. President (P), visepresident (P), kasserer (K), sekretær (S) og klubbkontakt IT (C-ITK) er vervene som har tilgang til å redigere alle medlemmene i klubben.
  3. Redigering av medlemsinfo gjøres ved å trykke på blyanten ute til høyre for navnet på det medlemmet det er behov for å endre. Når endringene er gjort, så trykkes "Lagre".
  4. Melde inn et nytt medlem gjøres ved å trykke på "Nytt medlem" i den blå linjen under klubbens navn. Fyll ut alle postene som har en rød markering. Trykk "Lagre".
  5. Melde ut et medlem gjøres ved å trykke på "stoppskilt" som du finner helt ute til høyre for navnet på vedkommende skal meldes ut. Fyll inn årsaken til at vedkommende skal meldes ut. Trykk så «Meld ut».
  6. Transfer til annen klubb: Følg samme framgangsmåte som i pkt. 5. Her velger du "Transfer til annen klubb". Fyll inn hvilke klubb vedkommende skal overføres til og trykk «Meld ut».
  7. Sende e-post: Det anbefales og oppfordres til at medlemsregisteret benyttes for utsendelse av all informasjon til klubbens medlemmer. Da velges ”Send e-post”. Grunnen til denne oppfordringen er at vi da sikrer at medlemsregisteret ”alltid” er oppdatert. Medlemmer som ikke får e-post, vil gi beskjed.
  8. Sende SMS: Klubben kan også sende SMS til sine medlemmer gjennom registeret. Forutsetningen er at klubben har forhåndskjøpt en pakke. Dette gjøres ved å først velge "Min klubb" og deretter "Send SMS".