Min Lions

Leadership

Forsiden > Medlemssenter > Opplæring > Leadership > Regional Lions lederkurs (RLLI)
Regional Lions lederkurs (RLLI)

Lions regionale lederkurs er ett av flere lederkurs og -programmer som er utviklet av Lions Clubs International (LCI). Disse kan du lese mer om på LCI’s hjemmesider,  www.lionsclubs.org. Lions Norge har tilpasset disse kursene til norske forhold. Gjennom flere år er det arrangert slike tilpassede RLLI-kurs (Lions lederkurs 2) med stor suksess.

Lions lederkurs 2 (RLLI)

Dette lederkurset fokuserer på:

• Kunnskap om Lions
  • Utfordringer og muligheter for Lions
  • Etikk og verdier
  • Ledelse og team
  • Møteledelse
  • Presentasjonsteknikk
  • Konflikthåndtering
  • Mangfold

Målgruppe for kurset er alle medlemmer i Lions med ønske om å utvikle seg som leder med tanke på ledelse på klubb-, sone- og distriktsnivå. Det er obligatorisk for soneledere.

Kurset forutsetter aktiv deltagelse gjennom diskusjoner og gruppedeltagelse.

Lions lederkurs 3

Nytt av året er et utvidet kurs som vil gå over 2 helger (fredag til søndag). Dette kurset vil omfatte de samme områdene som lederkurs 2 (RLLI), men med mer tid til utdypning. I tillegg vil det bli gitt opplæring i prosjektstyring og -ledelse. Også her forutsettes det aktiv deltagelse, og det vil bli gitt hjemmeoppgaver til neste samling. Det forutsettes deltagelse begge helger!

Målgruppe for dette kurset er også alle medlemmer i Lions med ønske om å utvikle seg som leder med tanke på ledelse på klubb-, sone- og distriktsnivå. Vi vil imidlertid spesielt fremheve fag- og prosjektledere på klubb-, sone og distriktsnivå.

Kursene ledes av instruktører med solid erfaring og med relevant opplæring gjennom Lions Faculty Development Institute.

Møtekalender 2018-19:

Lions lederkurs 2

19. – 21.10

Lions lederkurs 2

23. – 25.11

Lions lederkurs 3

08. – 10.02 og
01. – 03.02

Gardermoen

Kursene forgår på Quality Airport Hotel Gardermoen med oppstart fredag kl. 12.00 og avslutning søndag kl. 16.00.

Kostnader

Kursene inkludert opphold og måltider dekkes av Lions Norge mens reise dekkes av den enkelte, eventuelt egen klubb eller distrikt. For soneleder (eller assisterende soneledere) dekkes også dette av Lions Norge forutsatt at de ikke har deltatt på kurs tidligere.

Påmelding:

Link til påmelding kommer

Det gjøres oppmerksom på at ved fulltegnet kurs vil de opplæringsansvarlige i distriktene bli involvert med hensyn til prioritering av deltagerne.