Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Vinnere av Conventionlotteriet 2017
Vinnere av Conventionlotteriet 2017

Gratulerer Arendal/Tyholmen, Greåker, Haslum og Trondheim/Heimdal! Dere har vunnet en reise for to inkl. opphold, noen måltider, et turistopplegg og deltagelse på Lions Clubs International Convention som arrangeres i Las Vegas, USA 29. juni - 3. juli 2018.

Det er i år trukket fire klubber som vinnere i Conventionlotteriet. Premien har en verdi på ca 60.000 kroner.

Historisk

Den internasjonale kongressen er organisasjonens største event for hele verdens medlemmer. Årets convention blir historisk ettersom det blir første gang en kvinne blir valgt til vervet som internasjonal president -  islandske Gudrun Bjort Yngvadottir.

Las Vegas

Til sommeren samles vi altså til den 101. Lions internasjonale konvensjon i Las Vegas, også kjent som 'The Entertainment Capital of the World'. Den berømte hovedgaten "The strip" er over seks kilometer lang og har noe for alle. Her ligger førsteklasses spisesteder, eksklusiv shopping, stjernetung underholdning, temahoteller med synkroniserte fontener og ikke minst kopiene av noen av verdens mest kjente landemerker - den venetianske Canal Grande, egyptiske pyramider og Eiffeltårnet. Las Vegas er blant de mest besøkte turistmål i USA.

De heldige vinnere vil få tilsendt e-post med flere detaljer omkring turen. Opplegget for Convention-vinnerne organiseres av Lions Norge.

Bli med!

Ønsker du også å delta? Les mer om påmelding, frister og annen informasjon for Lions international convention her

Gi beskjed om du ønsker å bli med på opplegget til lotterivinnerne så snart du kan ved å sende en e-post til hroar.thorsen@lions.no

Vinnere

Trekningen fant sted i Oslo 4. desember 2017.

Loddnummer

Vinnerklubb