Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Vinnere av Conventionlotteriet 2016
Vinnere av Conventionlotteriet 2016

Gratulerer Lions i Overhalla, Oslo Bryn, Tynset, Narvik og Bærum vest! Disse klubbene har vunnet en reise for to inklusiv opphold, noen måltider, et turistopplegg og deltagelse på Lions Clubs International Convention som arrangeres i Chicago 30. juni - 4. juli 2017.

Det er i år trukket fem klubber som vinnere i Conventionlotteriet. Premien har en verdi på ca 50.000 kroner.

Den internasjonale kongressen er organisasjonens største event for hele verdens medlemmer. Den starter fredag 30. juni og avsluttes tirsdag 4. juli 2017.

Premien i Lions Norges Convention-lotteri er en reise, opphold og deltagelse på convention for en norsk Lions med ledsager, evnt. to medlemmer fra samme klubb. Utreise blir 24. juni med retur 05. juli. Det blir en Pre-tour inkludert i år som vil foregå i og rundt Chicago i dagene før selve convention starter. Enkelte måltider er også inkludert i premien.

Chicago - byen der det hele startet

Lions feirer 100 år i 2017, og hva er vel mer naturlig enn å feire der det hele startet, i Chicago. Det planlegges en kjempefest med tre fellessamlinger (Plenary sessions), fascinerende gjestetalere, en internasjonal parade, et spektakulært internasjonalt show og innsetting av internasjonal president for 2017-2018.

De heldige vinnere vil få tilsendt flere detaljer omkring turen. Opplegget for Convention-vinnerne organiseres av Lions Norge.

Bli med!

Ønsker du også å delta? Les mer om påmelding og annen informasjon for Lions international convention her

Gi beskjed om du ønsker å bli med på opplegget til lotterivinnerne så snart du kan ved å sende en e-post til hroar.thorsen@lions.no

Vinnere

Trekningen fant sted i Oslo 6. desember 2016.

Loddnummer

Vinnerklubb