Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Ny praksis for internasjonal kontingent
Ny praksis for internasjonal kontingent

Fra og med 30. juni 2018 vil ikke LCI lenger kreditere kontingent for medlemmer som er meldt ut etter 1. juli og 1. januar.

Tidligere har Lions Clubs International gitt klubber en periode i januar og juli for å kunne justere sine klubber og få kreditt for medlemmer som har meldt seg ut. Denne "snille" praksisen har vært brukt ovenfor Lions-klubber til tross for at regelverket har klare regler.  Det internasjonale styret besluttet nylig at regelverket skal følges.

Dette innebærer at klubber fra nå av må oppdatere medlemsregisteret innen 30. juni og 31. desember for å sikre at de får en nøyaktig faktura som reflekterer klubbens medlemskap. Ta kontakt med økonomimedarbeider på Lionskontoret oystein.berg.nilsen@lions.no eller med hovedkontoret i USA: membershipbilling@lionsclubs.org hvis du har spørsmål.