Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Medlemsfordel - Hør Sir Alex Ferguson - Oslo Business Forum
Medlemsfordel - Hør Sir Alex Ferguson - Oslo Business Forum

Torsdag 17. november kommer Sir Alex Ferguson til Norge under Oslo Business Forum. I den forbindelse har Lions fått noen billetter med 60% rabatt hvor 200 kr av billetten går til Lions. Førstemann til mølla prinsippet gjelder og fristen er fredag 4. november.

Creating a Winning Organization for the Long-Term

Den mest suksessfulle fotballmanageren gjennom tidene, Sir Alex Ferguson, kommer til Oslo Business Forum 2016. Han skal avsløre lidenskapen, filosofien og prinsippene som har formet hans lederkarriere gjennom 26 år i managerstolen i Manchester United. Hans unike kvaliteter til å utvikle talenter, måten han bygger vinnende organisasjoner på og evnen til å tilpasse seg endringer er kun en smakebit på temaene Sir Alex vil berøre under Oslo Business Forum.

Til Oslo konserthus kommer også disse foredragsholderne:

Øystein Spetalen, Investor. Langsiktige investeringer.

Hanne Kristin Rohde Tidligere toppsjef, Oslo politi.

Jan Grønbech, CEO Google Norge

Jan Åge Fjørtoft, Moderator.

Tor Haugnes, Konferansier

Årets tema: Leading to change

Forskning viser at mer enn 70% av endringsprosesser mislykkes. I tillegg går endringstakten i norsk næringsliv raskere og raskere. Kompetanse innen endringsledelse er derfor mer aktuelt enn noensinne. Temaet Leading to Change gjenspeiler dette.

Under Oslo Business Forum kommer foredragsholdere som har stått i stormen, tatt tøffe beslutninger og gjennomført store endringsprosesser på ulike arenaer. De vil dele erfaringer og innsikt til hvordan man gjennomføre endringsprosesser i et stadig mer komplekst og utfordrende landskap.

Lions er sosial sponsor

Oslo Business Forum ønsker Lions velkommen som sosial sponsor og tilbyr gratis standplass til Lions Norge.

Registrer deg i dag!

Bruk rabattkoden LIONS i kommentarfeltet når du registrerer deg, registrering kan du gjøre her:  http://obforum.no/lions/

Velkommen til Oslo Business Forum i Oslo Konserthus!