Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Lions ungdomsutveksling 2015-2016
Lions ungdomsutveksling 2015-2016

Nå har årets deltakere ifm Lions ungdomsutveksling returnert hjem etter sine respektive opphold i utlandet. De skal levere et reisebrev fra turen, og vil deretter motta et sertifikat for sin deltakelse.

Vi oppfordrer alle klubber til allerede nå å sette igang med å finne kandidater som ønsker å representere Lions i utlandet. Stort sett alle som har deltatt på camper er veldig begeistret, noen har møtt utfordringer som de føler de har vokst på. Flere av brevene vil bli lagt ut på nettet, noen ligger der allerede fra i fjor. Les og bli inspirert!

De siste årene har vi erfart at klubber som gjerne vil sende ut en ungdom reserverer plass som bindes opp. Men de har ikke funnet kandidater, og andre som gjerne ville delta på de samme campene kom ikke med.

I år blir det derfor ingen forhåndsreservasjon. Komiteen har lagt opp til at når navn på kandidat og ønsket land sendes til oss via distriktets kontakt, vil denne kandidaten få ønsket plass så lenge den er ledig. Resten av dokumentasjone som kreves blir så ettersendt til oss. Vi følger prinsippet i praksis: "førstemann til mølla...".

Skjemaer etc vil bli lagt ut på nettsidene etterhvert som detaljene er på plass. Men det er bare å sette igang, din klubb ønsker sikkert å sende ut en ungdom!

Nærmere informasjon fås ved henvendelse til

Stefan Trygve Soos, mdyc@lions.no eller til
Tove Annexstad, yepc.europe@lions.no