Min Lions

Lion - magasinet

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Lion - magasinet > Annonsere i LION og på lions.no
Annonsere i LION og på lions.no

Her finner du priser, formater og annen praktisk informasjon vedrørende annonsering i medlemsbladet LION og hjemmesidene lions.no.

Lions medlemsblad LION kommer ut seks ganger i året. Opplaget er 11 500 og hvert nummer har mellom 40-52 sider.

Bladet distribueres ca 3 uker etter materiellfristen til medlemmer, Venner av Lions, samarbeidspartnere og utvalgte organisasjoner.

Digital utgave

Den digitale utgaven av LION publiseres på lions.no og på issuu: http://issuu.com/lionsnorge. Den kan leses av alle, og deles på Lions Norges facebookside og twitterside.

LION sendes også ut med Lions Norges elektroniske nyhetsbrev. Nyhetsbrevet sendes på e-post ca. hver 14. dag til alle medlemmer med registrert e-postadresse, Venner av Lions og andre som ønsker å abonnere.

Formater og priser

Materiellfrister LION:

Les artikkel Tidsfrister og retningslinjer for LION

Produksjon av materiell kan utføres av grafisk designer uten tillegg i pris. Ta kontakt med redaktør for avtale: lion@lions.no

Nettannonsering

Vi tilbyr nettannonsering på www.lions.no for kun 1.500,- kroner pr. måned.

Formater

Formatene for nettannonser på vår hjemmeside lions.no er 208 x 400 pixels, og annonser vises på alle artikler.

Det er plass til en annonse på hver sidevisning. Hver annonseplass har inntil åtte annonser som roterer.

Alle annonsører kan få en statistikk-rapport.

Rabatter

* 1 innrykk i bladet + 1 måned på nett: 10% rabatt