Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Kjøp matrikkel for 2017-2018 fra Lions Club Skiptvet
Kjøp matrikkel for 2017-2018 fra Lions Club Skiptvet

Matrikkelen er en bok med praktisk informasjon om organisasjonen, klubboversikt, verv og kontaktinformasjon til alle medlemmer. Bestillingsfrist 1. august.

Lions Club Skiptvet har påtatt seg oppdraget å trykke matrikkelen i bokform. Pris kr. 105,- pr. stk + frakt. Sendes samlet til din klubb med faktura.

NB! Opplysninger om medlemmer i matrikkelen blir hentet fra Lions Norges medlemsregister. Sørg for at dette er oppdatert og korrekt! Alle medlemmer kan sjekke og redigere informasjon om seg selv, og klubbens sekretær og president kan endre for alle i klubben.

Bestill straks. Opplaget vil være begrenset og ved bestilling etter 1. august kan vi ikke garantere levering.

Matrikkelen vil være klar for utsending i løpet av august og opplaget bestemmes utfra forhåndsbestillinger.

En matrikkel er en del av Lions' historie og er et supplement til vårt nettbaserte medlemsregister. Vi anbefaler at nye medlemmer får en matrikkel sammen med medlemspakken.

Bestill

Oppgi navn, klubb og antall ved bestilling til:
Lions Club Skiptvet v/Roar Eng
E-post: reng@online.no