Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Finn julegavene i nettbutikken!
Finn julegavene i nettbutikken!

Nå har vi fylt på med gaveartikler i god kvalitet i Lions Norges nettbutikk. Slipp stress og kø i julehandelen, og husk at alle kan handle i Lions Norges nettbutikk.

Når du handler hos oss, støtter du Norges beste humanitære serviceorganisasjon!

Klubber kan som alltid få spesiallaget produkter for sin klubb. Du kan velge å bestille enkeltvis eller du kan kjøpe pakker (for Lionsklubber). Husk at foredragsholdere setter pris på nyttige, fine gaver!

Alle juletilbudene finner du her: http://lions.adprofil.no/default.aspx?gid=1376

Orrefors by Berens glass

Glassene er utviklet med smaksprofiler i glasset. Når du snurrer på glasset vil vinen få ekstra lufting og aromaen blir mer fremtredende.

Kampanjepris fram til jul kr 499,- for 4-pack.

Orrefors By Berens hvitvinsglas s, 4 pk.

Orrefors By Berens rødvinsglass, 4 pk.

Orrefors By Berens, champagneglass, 4 pk.

Orrefors By Berens vannglass, 4 pk.
Det unike med denne såkalte tumbleren er at det i tillegg til å være et vannglass, også passer svært godt til vin på terrassen eller til brennevin etter maten. Smaksprofilene løfter frem smaken i all drikke!

Sjokolade

sjokolade vindusboks _Morkchoklad

Vindusboks med julefigurer i mørk sjokolade

Metallboks med vindu i lokket, fylt med biter av velbalansert mørk sjokolade i juleinspirerte former som juletrær, nisser og snømenn. Båndet rundt boksen kan leveres med eget trykk. Inneholder 350 gram sjokolade, produsert ved sjokoladefabrikken i Borgstena, Sverige.
Priser: 1 eske kr. 223,10. Klubbtilbud: 120 esker kr. 19 182,-

Gaveeske melkesjokolade

Esken åpnes som en fystikkeske og er fylt med svenskproduserte sjokoladebiter fra Borgstena. Innhold: 24 innpakkede sjokoladebiter. Esken kan fås med eget motiv ved bestilling av minst 100 stk.
 Priser:1 eske kr. 112,- Klubbtilbud: 33 esker kr. 3 644,-

Vanntette sokker

Vanntette sokker med Porelle-membran som gjør dem 100% vanntette og pustende. Innerste lag i 40% merinoull, Porelle membran i midterste lag og slitesterk ytterdel med stretch. Høy modell.

Kampanjepris fram til jul:

Barnesokker kr 238,- (førpris kr 290,-).

Voksensokker kr 364,- (førpris kr 420,-).

Pustende-vanntette-sokker-til-barnT

Vanntett barnesokk

vanntett-sokk-Trekking1

Vanntett og pustende sokk for voksne.

Julekort, tre ulike motiv

Julekort med vintermotiv i A6 format med høyglanset forside. Leveres i pakker a 10 stk. Pris kr 150,-

Julekort med julefigurer.

Julekort julestemning med snø

Julekort med nisse

Til-og-fra-lapper

Selvklebende til og fra lapper med 9 etiketter pr ark. Selges i bunter a 5 stk.  To motiver. Pris kr 75,-

Velkommen til julehandel i Lions Norges nettbutikk!

Sjekk nettbutikkens salgsbetingelser her