Min Lions
Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Endelig samarbeider vi med næringslivet!
Endelig samarbeider vi med næringslivet!

Medlemsnytt:

Endelig samarbeider vi med næringslivet!

Se de flotte nye klærne! Disse og masse mer er klare for utsending til asylmottak over hele landet. Fra venstre ser du Eivin Sundal, leder for UngNorge, Line Varner, eier av Line of Oslo, undertegnede og Anniken Ulfsrud, PR-direktør i Line of Oslo.

Nå er det snart fire år siden jeg ble ansatt som generalsekretær i Lions Norge. Jeg husker min aller første arbeidsdag på Riksmøte i Ålesund der jeg holdt et innlegg om at Lions Norge burde ha et samarbeid med næringslivet for å hjelpe de som trenger det mest.

I går skjedde det – vi gir klær til unge asylsøkere sammen med flere norske bedrifter. Klærne er helt nye og gis bort gratis av Line of Oslo, Varner gruppen og Cubus. Tusen takk til organisasjonen UngNorge som gjør en fantastisk innsats for at barnehjemsbarn skal få en bedre hverdag. Og tusen takk til Line of Oslo, Varner gruppen og Cubus for at dere gjør dette mulig!

Vi har oppfordret våre 440 Lionsklubber i hele i Norge om å kontakte sitt lokale asylmottak og få kartlagt hva hvert mottak trenger av tøy. Jeg har fått mange henvendelser fra klubber som allerede er i gang. Er din klubb igang? Jeg håper vi får en bred oppslutning om dette tiltaket! Ung Norge er svært glad for å samarbeide med oss. De har allerede prydet en kontainer med blant annet Lions-logoen, og står klare til å pakke og sende til de respektive asylmottak.

Flyktninger-kontainer-lions-line-of-oslo-ung-norge

Klarer vi å fylle denne kontaineren? Fra venstre ser du meg, Line Varner og Eivin Sundal.

Ny kommentar